Köplatser

Om du vill ställa ditt barn i kö till Christinaskolan kan du skicka e-post till info@christinaskolan.se eller använda vårt kontaktformulär. Vi behöver barnets namn och fullständiga personnummer för att kunna skriva in elever i kön. Bekräftelse via e-post kommer inom 2-3 veckor.

Vi får många samtal och brev med förfrågningar om lediga platser finns och om köplacering. Vi har kö till samtliga klasser. Om ledig plats uppstår kontaktar vi nästa i kön. Vi har tyvärr inte tid att svara på alla förfrågningar om lediga platser. Med hopp om er förståelse för detta. Vill ni anmäla till kön görs det enligt instruktioner ovan. Syskonförtur kräver att det redan finns ett syskon som börjat och går i skolan.
Vänliga hälsningar Rektor Åsa Johansson

Vårt första urvalskriterium är syskonförtur. Vårt andra urvalskriterium är ködatum. Vårt tredje kriterium är närhetsprincipen. Det innebär att de elever som bor närmast skolan har förtur i den mån det finns platser kvar.